Fysieke en mentale fitheid bij overbelasting en burn-out

Feedback van onze cliënten

"Ik ben super blij met jullie begeleiding. Voor een consult wordt de tijd genomen en dit levert betrouwbare resultaten op. Blind volg ik jullie methode en persoonlijk advies op basis van de resultaten van de metingen. Deze methode heeft mijn lichaam uit de neerwaartse spiraal getrokken toen er geen arts en specialist een diagnose kon stellen. Binnen een week voelde ik me al veel beter. Het is fijn om een persoonlijk advies te krijgen waarop je kunt vertrouwen, aangezien je niets meer van je eigen lichaam snapt. Ik heb heel veel geleerd over de verschillende systemen van het lichaam en me verbaasd over het belang van een goede ademhaling."
Debora, Amsterdam

"Twee jaar geleden ben ik voor de tweede keer burn-out geraakt. Ik was volledig het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt en durfde mezelf niet meer te belasten. Deze angst zorgde voor het ontstaan van hartkloppingen, paniekaanvallen, slecht slapen, vermoeidheid en somberheid. Ik ben bij Edwald van Energy Inside terecht gekomen en hij heeft mij gedurende 3 maanden in een aantal sessies begeleid. Doordat het trainingsprogramma gebaseerd is op een grondige fysieke meting had ik het vertrouwen om weer te sporten en ben ik mijn angst om mezelf te belasten kwijtgeraakt. Inmiddels zijn na 3,5 maand mijn klachten sterk afgenomen en is mijn conditie enorm verbeterd. Door de persoonlijke en deskundige begeleiding van Edwald heb ik nu een basis gelegd voor mijn volledige herstel. Ik kan iedereen het Vitaliteitsprogramma aanraden vanwege de gecombineerde aanpak van je fysieke en mentale gezondheid !"
Berry, Purmerend

"De begeleiding heeft mij erg geholpen tijdens het herstel van mijn tweede burn-out. Tijdens het herstel van mijn eerste burn-out is sporten denk ik een missende schakel geweest en ik ben blij dat ik deze vorm van coaching heb gevonden ! De inspanningstest, de HRV-meting en het rapport dat je aan het begin ontvangt hebben mij veel inzicht gegeven in hoe mijn lichaam reageert op stress en rust. Ik vind het programma met gedoseerd sporten (met behulp van een hartslagmeter) heel fijn. Ik merk dat mijn lichamelijke vermoeidheid minder is geworden, mijn slaap is verbeterd en ik ervaar een diepe ontspanning na het sporten die mij helpt om uit te rusten. Daarnaast is het goed voor mijn gemoedstoestand en ik merk dat mijn lichaam zich na inspanning weer hersteld, wat het vertrouwen in mijn lichaam vergroot. De begeleiding van Edwald is persoonlijk, betrokken en aangepast aan jouw individuele situatie. Ik kan de begeleiding van Energy Inside zeker aanraden als je kampt met vermoeidheid of stress gerelateerde klachten."
Sanne, Utrecht

"Op een prettige en professionele manier wordt heel nauwkeurig jouw hartslag in verschillende situaties gemeten. Ik vond het heel bijzonder om zo duidelijk door middel van een grafiek te zien dat mijn hartslag ritme zich perfect aanpast tijdens de ademoefening. Dit moedigde mij aan om vaker overdag het beeld van de grafiek op te roepen. Het herstel van mijn overspannenheid gaat elke dag beter."
Isabel Perez Asun, Bilthoven

"Als je wilt weten hoe je er lichamelijk gezien voor staat dan raad ik een test bij Energy Inside aan. Ik heb mij in 2 uur tijd laten doormeten en gelukkig zat het redelijk goed. Ik kreeg een helder rapport en een paar goede en praktische tips mee naar huis. De moeite waard !"
Xander Cladder, Bilthoven

"Sporten op hartslag, en het daardoor beter onder controle houden van mijn ademhaling voelt voor mij heel erg goed. Hardlopen ging vroeger vaak moeizaam, vooral door mijn ademhaling. Energy Inside heeft met een inspanningstest bepaald op welke hartslag ik het beste kan trainen. Sporten op deze manier is voldoende intensief en tegelijkertijd meer ontspannen dan wat ik gewend was. Mijn conditie en kracht is door deze prettige manier van sporten structureel toegenomen."
O.L., Schoorl